Bent u op zoek naar een erkend glaszetter die u kan helpen bij het herstellen van glasschade, of het vervangen van uw dubbel glas door HR isolatieglas? Via onze glasservice komt u eenvoudig in contact met menig glashandel uit de regio [var1].

Onze specialisten installeren glas op maat, bieden informatie over de diverse soorten veiligheidsglas, en zorgen voor eventueel glasherstel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor onze glasservice? Wilt u weten wat een glaszetter uit [var1] voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Direct contact
Glaszetter [var1]

24/7 glasservice

Als er ingebroken wordt, of op een andere manier glasschade ontstaat, dan is het zaak om direct contact op te nemen met een glashandel uit [var1]. De specialisten kunnen u helpen bij het glasherstel, waardoor u op korte termijn weer van een optimaal wooncomfort geniet. Via onze glasservice komt u 24 uur per dag, 7 dagen per week in verbinding met een glaszetter uit de regio [var1] die desnoods binnen een uur bij u op de stoep kan staan om het dubbel glas te herstellen.

Maatwerk en kwaliteit

Elke glashandel die zich bij ons netwerk aansluit, moet voldoen aan verschillende eisen op het gebied van professionaliteit en vakmanschap. Daarom kunnen wij garanderen dat elke glaszetter uitstekende is gediplomeerd, en dat u altijd maatwerk geleverd krijgt. Elke specialist heeft een ruime ervaring met de verschillende glassoorten, en kan u dan ook informeren over de verschillende soorten veiligheidsglas en het verschil tussen dubbel glas en HR++ isolatieglas. Bij ons staat uw tevredenheid hoog in het vaandel!

Direct contact

Komt u graag rechtstreeks in verbinding met een glaszetter uit [var1]? Hebt u vragen over de mogelijkheden voor het vervangen van uw huidige beglazing door isolatieglas? Wilt u weten wat het kost om glas op maat te laten maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Geef hierop uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan, en wij zorgen ervoor dat u spoedig één of meerdere offertes van een glashandel uit de buurt krijgt toegestuurd. Vergelijk deze op basis van prijzen en aanbod, en kies zo voor de glasservice die aan uw wensen voldoet!

Dubbel glas [var1]

Isolatieglas

Isolatieglas is een speciale glassoort, met eenzelfde basis als dubbe glas. In plaats van lucht wordt er bij de isolerende beglazing echter een speciaal isolatiegas tussen de glasplaten gespoten. Dergelijk isolatieglas wordt ook wel aangeduid met de term HR++ dubbel glas. De voordelen van isolatieglas zijn naast een besparing op de energiekosten ook een verbetering van de geluidsisolatie.

Glashandel [var1]

Veiligheidsglas

Om de veiligheid van uw pand in [var1] te verhogen zjin er verschillende zaken die u kunt doen, zoals het aanbrengen van meerpuntssloten of dievenklauwen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw ramen beter te beveiligen met speciaal veiligheidsglas. Bij menig glashandel kunt u zowel gehard als gelaagd glas bestellen, en is ook draadglas vaak leverbaar.

Draadglas

De meest verkochte glassoort op het gebied van veiligheid is draadglas. Glasplaten van draadglas bestaan uit standaard glas, waardoor een metalen raster verweven is. Dit zorgt ervoor dat de ramen moeilijk te breken zijn. Dit verkleint zowel de kans op inbraak als op eventuele snijwonden.

Gelaagd glas

Een tweede vorm van veiligheidsglas is gelaagd glas. Een gelaagd raam zal bij een stoot in vele stukken uiteen breken, maar deze blijven wel aan elkaar hangen. Hoewel er dus glasschade ontstaat lopen u en uw huisgenoten geen kans op verwondingen. Gelaagd glas wordt meestal toegepast bij serres.

Gehard glas

Tot slot is ook gehard glas nog een optie. Dergelijke glasplaten zijn zeer stevig door een uniek proces van verhitten en afkoelen. Het voordeel van deze geharde beglazing is dat dit zorgt voor minder kans op inbraak. Bij een glashandel uit [var1] informeren ze u graag over de mogelijkheden.

M. van Oonder Glas, ruime ervaring in glasherstel. Wij werken met een vakkundig team van glaszetters uit [var1] en omgeving en zijn in het geval van spoed binnen 30 minuten op locatie. Altijd dubbel glas op voorradig.

Glasservice [var1]

Waarom via Van Oonder Glas?

  • Scherpe prijzen
  • Bij spoed in 30 minuten op locatie
  • Altijd dubbel-glas op voorraad
  • Duidelijke communicatie
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Wij herstellen glasschade na inbraak
  • Gediplomeerd personeel
  • Service met een glimlach

Glas prijzen

Het vervangen van dubbel glas door hr isolatieglas, of het laten plaatsen van glas op maat kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. In het geval van isolerende beglazing verdient u deze op de lange termijn echter gemakkelijk terug. Hoe hoog de prijzen worden voor de installatie van onder andere dubbel glas is afhankelijk van de afmetingen, de bereikbaarheid van het raam en de specifieke glassoort. Wat betreft het uurloon van een glaszetter voor glasherstel moet u ongeveer rekening houden met 20-30 euro.

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag weten wat de exacte kosten worden voor het inschakelen van een glaszetter via onze glasservice? Of hebt u behoefte aan een prijsindcatie voor het vervangen van uw dubbel raam door speciaal gehard veiligheidsglas? Aarzel dan niet om om contact op te nemen. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een offerte ontvangt van een glashandel uit [var1]. U kiest vervolgens zelf of deze aan uw eisen voldoet, of dat u verder kijkt. Bij ons zit u nergens aan vast. Hopelijk kunnen wij u snel van dienst zijn!