klantenbeoordelingen mvoonderglas

Beoordelingen van klanten

Wij luisteren graag naar uw feedback. Op deze manier verbeteren wij onze dienstverlening. Op deze manier zijn o.a. de huidige garantievoorwaarden en spoedservice ontstaan. Hoe is uw ervaring met ons? Wij horen het graag via het contactformulier!

Klanten over ons

Informatie op de website 8,3
Beoordeling snelle 24/7 service 9,4
Beoordeling geleverde werk 9,6
Gemiddelde beoordeling 9,4

  Beoordeel onze dienstverlening


  Barst in raam

  Omdat onze kinderen soms voetballen in de achtertuin is er laatst een bal tegen ons raam gekomen en zat er een behoorlijke barst in. We hebben snel contact opgenomen met een bedrijf dat dit kon repareren via mvoonderglas en zijn heel snel en goed geholpen.
  WimHuizenBeoordeling: 9,0

  Goede prijs!

  Ik was op zoek naar een duurzame manier om minder warmte te verliezen via mijn ramen. Na een tijdje gezocht te hebben kwam ik op deze website uit en heb ik mij laten informeren, de beste manier was om isolatie glas te nemen en daar heb ik ook voor gekozen. De prijs viel ook mee.
  DaveCastricumBeoordeling: 8,5

  Nieuw glas door inbraak

  i.v.m inbraak was het glas van onze voordeur kapot geslagen. Mvoonderglas heeft mij goed geholpen en er nieuw glas in geplaatst en is het weer helemaal perfect. Super!
  MauritsVelserbroekBeoordeling: 8,7

  Dubbelglas laten zetten

  Ik had eerst enkel glas maar heb nu dubbelglas laten zetten door een bedrijf die ik via hier gevonden heb. Het waren hele vriendelijke mensen en hebben goed werk geleverd.
  MarijnBadhoevedorpBeoordeling: 8,8

  Isolatieglas laten plaatsen

  Ik was aan het zoeken op google over informatie voor mijn ramen, uiteindelijk kwam ik hier terecht en ben ik geholpen en heb ik goed advies gekregen over mijn ramen. Ik heb voor isolatieglas gekozen omdat dat duurzamer is. Goede service!
  NinaMaassluisBeoordeling: 9,1

  Ongelukje glas in de deur

  Ik had per ongeluk mijn glas aan mijn deur kapot gemaakt en had een 24 uurs glasservice nodig. Gelukkig kon ik hier snel geholpen worden en zit er inmiddels nieuw glas in.
  VincentWaddinxveenBeoordeling: 8,9

  HR++ glas

  Ik heb via deze site HR++ glas laten zetten. Er is goed werk geleverd en het bespaart me op mijn energierekening
  JacobNieuwegeinBeoordeling: 8,4

  Geholpen na schade aan het raamvenster

  Op mijn bedrijf is er in de nacht iets tegen een raam van ons gegooit, daar zat dus een barst in. Via mvoonderglas heb ik later een aantal offertes gekregen en heb zo voor een goede prijs ons raam kunnen laten repareren. De mensen die het nieuwe raam kwamen plaatsen waren heel vriendelijk en wisten wat ze deden!
  JohanHooglandBeoordeling: 8,9

  Top Service

  Ben heel goed geholpen. Top Service!
  RafaelSteenbergenBeoordeling: 8,9

  Isolatieglas

  Omdat er veel warmte verloren ging via de ramen in onze woning hebben we besloten isolatieglas te nemen. Na een aantal offertes te hebben vergeleken kwamen we uit bij een bedrijf die de ramen netjes geplaatst heeft en top werk geleverd heeft. Heel tevreden!
  JornCulemborgBeoordeling: 9,2

  Schade na storm

  Nadat het heel hard gewaaid had, was er een tak uit de boom in onze achtertuin gevallen en precies tegen ons raam op gewaaid. Er moest een nieuw raam in komen en gelukkig konden we snel geholpen worden via mvoonderglas. Het was snel geplaatst en de prijs was ook goed!
  SjoerdGroesbeekBeoordeling: 9,0

  Heel goed!

  Nieuw glas laten plaatsen via hier, heel erg tevreden met het resultaat!
  MarcusBemmelBeoordeling: 8,8

  Snel geholpen

  Ons huis wordt verbouwt en hadden snel glas nodig zonder installatie. Dat was geen probleem en we zijn snel geholpen.
  AlbertUlftBeoordeling: 8,5

  Snel glaszetters vergelijken

  Hele handige website om bedrijven en prijzen te vergelijken, ik kreeg binnen enkele dagen al een paar offertes binnen en ben zo bij een bedrijf terechtgekomen die mijn ramen heeft vervangen. Ben er heel tevreden mee en het duurde ook niet lang.
  GeorgeBergeykBeoordeling: 8,9