Gratis offerte ontvangen

Direct contact opnemen (24uursservice)

Bent u op zoek naar een erkend glaszetter die u van dienst kan zijn bij het verhelpen van glasschade? Of zoekt u een glashandel met een ruim assortiment aan glassoorten?

U bereikt ons 24uur per dag via 085 500 9890.

Bij onze glasservice bent u aan het juiste adres voor snelle en vakkundige hulp, tegen aantrekkelijke prijzen. Wij plaatsen uw glas op maat, of vervangen dubbelglas door HR isolatieglas. Voorkeur voor contact per email? Vol dan ons offerteaanvraagformulier in.

Start gratis offerteaanvraag

Maak kennis met onze scherpe prijzen

Wanneer u contact opneemt met een glaszetter of glashandel uit ons netwerk, dan bent u verzekerd van zeer scherpe prijzen. Daarnaast garanderen wij dat u via onze glasservice altijd binnen korte tijd wordt geholpen, door een deskundig vakman. In het geval van nood zijn wij binnen 30 minuten bij u op locatie om het probleem snel en vakkundig te verhelpen. Al onze medewerkers zijn uitstekende gediplomeerd, en hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied. Uw glas is bij ons in goede handen. Wilt u weten hoeveel het kost om glasschade te laten verhelpen door een expert uit ons netwerk? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier op deze pagina in.

Waarom via ons?

  • Bij spoed in 30 minuten op locatie
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Altijd dubbel-glas op voorraad
  • Scherpe prijzen
  • Duidelijke communicatie
  • Uitstekende garantievoorwaarden
Kortom, redenen te over om gebruik te maken van onze service. Neem gerust vrijblijvend contact met ons serviceteam op. Wij vooraf altijd duidelijk aan wat de prijzen zijn van onze dienstverlening. Zo voorkomen we verrassingen achteraf en dat is wel zo prettig.
Contact M. van Oonder Glas