Hebt u een erkend glaszetter nodig die u kan helpen bij het glasherstel van gebroken glas? Hebt u vragen over het verschil tussen gewoon dubbel glas en HR isolatieglas? Of wilt u weten wat de kosten zijn voor glas op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Via onze glasservice komt u gemakkelijk en snel in contact met een glashandel uit [var1], die u kan helpen bij alle vragen op het gebied van glasschade, het vervangen van glas, en andere glaszaken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze glaszetter. Wij zijn u graag van dienst!

Direct contact
Glaszetter [var1]

24/7 glasservice

Wanneer er glasschade is ontstaan, dan is het zaak om u spoedig in verbinding te stellen met een glasservice om onder andere de kans op inbraak zo laag mogelijk te houden. Onze glasservice is daarom 24uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dit betekent onder andere dat er altijd binnen korte tijd een ervaren glaszetter uit de regio [var1] naar u toe kan komen om het (dubbel) glas te repareren, of nieuw veiligheidsglas te plaatsen.

Maatwerk en kwaliteit

Maakt u gebruik van de diensten van een glashandel uit ons netwerk? Dan bent u verzekerd van maatwerk en een hoge kwaliteit werk. Elke glaszetter die zich bij ons aansluit is uitstekend gediplomeerd, en heeft een ruime ervaring op het vakgebied. Daarnaast garanderen wij altijd een hoge kwaliteit beglazing, zowel voor dubbel glas, als isolatieglas en veiligheidsglas. Wij plaatsen deze bovendien tegen aantrekkelijke prijzen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Direct contact

Komt u graag direct in contact met een erkend glaszetter uit de regio [var1]? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Geef hierop uw wensen voor glasherstel, of het plaatsen van glas op maat aan, en wij zorgen ervoor dat een medewerker van een glashandel binnen twee werkdagen op uw hulpvraag reageert. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Dubbel glas [var1]

Isolatieglas

Om zoveel mogelijk warmte binnenshuis te plaatsen, raden wij aan isolatieglas te installeren. Isolatieglas is een verbeterde versie van dubbel glas, door de toevoeging van een speciaal isolatiegas tussen de glasplaten. Isolatieglas wordt ook wel aangeduid met HR++ (hoog rendement) dubbel glas. Naast een hogere isolatiewaarde (en daarmee een besparing op de stookkosten), biedt isolatieglas tevens een goede geluidsisolatie, vraag een glaszetter naar de mogelijkheden!

Glashandel [var1]

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is een glassoort die valt onder te verdelen in drie categorieën: draadglas, gelaagd glas en gehard glas. Alle drie glassoorten zorgen voor een verhoogde veiligheid in huis. Dit kan door een verhoging van de inbraakveiligheid, of door het voorkomen van glasbreuk. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van veiligheidsglas? Aarzel dan niet om via onze glasservice bij een glashandel uit [var1] om meer informatie te vragen.

Draadglas

Draadglas is een glassoort waarbij een raster van metalen draden in het glas verweven wordt. Het draadglas voorkomt niet dat er glasschade ontstaat, maar houdt glasscherven bij elkaar. Daarnaast is het een soort beglazing die niet makkelijk kapot gaat, dus zorgt voor extra inbraakveiligheid.

Gelaagd glas

Gelaagd glas is tevens een vorm van veiligheidsglas. Een gelaagd raam bestaat uit glasplaten die van elkaar gescheiden worden door speciaal folie. De platen en het folie worden met elkaar versmolten, waarna het evenals draadglas voorkomt dat er bij een hoge impact glasscherven in het rond vliegen.

Gehard glas

Gehard glas, tot slot, is ook stootvast, en is ontzettend stevig. Het is speciaal ontwikkeld om breken tegen te gaan, waardoor het een uitstekende vorm van inbraakbeveiliging is. Benieuwd naar de prijzen voor gehard glas? Een glaszetter van onze glashandel in [var1] informeert u graag.

M. van Oonder Glas, ruime ervaring in glasherstel. Wij werken met een vakkundig team van glaszetters uit [var1] en omgeving en zijn in het geval van spoed binnen 30 minuten op locatie. Altijd dubbel glas op voorradig.

Glasservice [var1]

Waarom via Van Oonder Glas?

  • Scherpe prijzen
  • Bij spoed in 30 minuten op locatie
  • Altijd dubbel-glas op voorraad
  • Duidelijke communicatie
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Wij herstellen glasschade na inbraak
  • Gediplomeerd personeel
  • Service met een glimlach

Glas prijzen

De prijzen voor het aanschaffen van glas op maat, zijn afhankelijk van de afmeting van uw beglazing, de glassoort die u wenst, en de tijd waarbinnen dit moet gebeuren. Zo heeft vrijwel elke glashandel standaar dubbel glas op maat, maar is speciaal HR isolatieglas niet altijd direct leverbaar. Over het algemeen moet u rekening houden met de standaard prijzen voor het materiaal, plus de kosten voor het installeren en leveren. Een glaszetter rekent meestal zo’n 20 – 30 euro per uur, ook voor het glasherstel bij glasschade.

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag weten wat de exacte prijzen worden voor het uitvoeren van glasherstel door onze glasservice? Hebt u behoefte aan een inzicht in de kosten voor het vervangen van uw huidig dubbel glas door HR++ isolatieglas? Of hebt u een vraag over de diensten van een glaszetter uit [var1]? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig, of sturen u één of meerdere offertes toe van een glashandel uit de regio [var1]. U bepaalt zelf voor welke glasservice u kiest!